Dubai Vizesi Nasıl Alınır?

Dubai Vizesi için; Online başvuru olarak alınır. Dubai’ ye 58 güne  tek giriş vize alımı için turistik, amaçla yapacağınız kısa süreli vize başvuruları için gerekli belgeler;

Hatırlatmalar
  • Pasaportunuzda fotoğrafın bulunduğu çipli sayfayı renkli taratıp JPEG dosyası biçiminde kaydetmelisiniz.
  • Başvuru sahibin kimlik ön ve arka yüzün fotokopisi taratıp JPEG dosyası biçiminde kaydetmelisiniz.
  • Gerekli bilgi olarak; Ev adresiniz ve Telefon Numaranız.
  • Bu belgeleri topladıktan sonra dilerseniz info@vizeland.com mail adresinden yada Dubai Vize Başvuru Formu üzerinden bize ulaştırabilirsiniz.
Gerekli Belgeler
  • Pasaport
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi