Mısır Vizesi Nasıl Alınır?

Mısır Vizesi için; Konsolosluk vize bölümden , Mısır’ a 30 güne kadar turistik, ticari, amaçla yapacağınız kısa süreli vize başvurularınız için gerekli belgeler;

Hatırlatmalar
  • Sunulacak olan tüm belgelerin güncel olduğundan emin olunuz. (Son 3 aya ait belgeler)
Turistik vize alımı için
  • Pasaport (Pasaportun Bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay süreli olması gerekmektedir)
  • Fotoğraf (2 adet yeni çekilmiş normal resim)
  • Konsolosluğa hitaben vize talep dilekçesi (İngilizce olacak)
  • Şahşi Banka hesap hareketleri dökümü (3 aylık, Güncel tarihli ve bakiyesi bulunan)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
Ticari  vize alımı için – Şirket Sahibi
  • Pasaport (Pasaportun Bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay süreli olması gerekmektedir)
  • Fotoğraf (2 adet yeni çekilmiş normal resim)
  • Şirket antetli kağıdına, kaşeli ve imzalı, konsolosluğa hitaben vize talep dilekçesi (İngilizce olacak)
  • Mısır’dan gelen davetiye
  • Faaliyet belgesi (Güncel tarihli)
  • Vergi levhası (Son dönem)
  • İmza sirküleri (Güncel tarihli)
  • Ticaret sicil gazetesi
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
Ticari  vize alımı için – Şirket Çalışanı
  • Pasaport (Pasaportun Bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay süreli olması gerekmektedir)
  • Fotoğraf (2 adet yeni çekilmiş normal resim)
  • Şirket antetli kağıdına, kaşeli ve imzalı, konsolosluğa hitaben vize talep dilekçesi (İngilizce olacak)
  • Mısır’dan gelen davetiye
  • Faaliyet belgesi (Güncel tarihli)
  • Vergi levhası (Son dönem)
  • İmza sirküleri (Güncel tarihli)
  • Ticaret sicil gazetesi
  • SSK İşe giriş bildirgesi
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi