Rusya Vizesi Nasıl Alınır?

Rusya Vizesi için; Vize Başvuru Merkezinden, Rusya’ ya 10 günlük ve/veya 30 güne kadar turistik, ticari, amaçla yapacağınız kısa süreli vize başvurular için gerekli belgeler;

Hatırlatmalar
  • Ticari vize için Dışişleri Bakanlığından onaylı elektronik davetiye olması gerek. Gelen davetiye göre vize süresi belli olur.
Turistik Rusya Vizesi İçin
  • Pasaportunuz (Pasaportun Bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay süreli olması gerekmektedir)
  • Fotoğraf (2 adet yeni çekilmiş normal resim)
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
Ticari Rusya Vizesi İçin
  • Pasaportunuz (Pasaportun Bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay süreli olması gerekmektedir)
  • Fotoğraf (2 adet yeni çekilmiş normal resim)
  • Orijinal Davetiye – Bakanlıktan onaylı elektronik davetiye olması gerekir.
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi